Stilfulde plankeborde på Sjælland

Er du på udkig efter det fedeste plankebord, så kan du med fordel gå efter et, som er både råt og stilfuldt i looket. De kan nemt glide naturligt ind i en enhver indretning, og de kan holde i mange år.

Plankeborde er oppe i tiden, og hvis du nu tilmed kunne finde et bord, som er produceret helt bæredygtigt, så er det optimalt på alle måder. Rå træborde med et tvist af elegance går aldrig af mode.

Plankeborde efter individuelle mål

Plankebordene findes i flere forskellige mål. Det gør dem meget fleksible indretningsmæssigt. Så vil du stort set altid kunne finde et, der lige passer perfekt til din indretning.

Passer de så ikke lige 100 % ind på det sted, hvor du har brug for det, så er det muligt at få skræddersyet et plankebord hos https://greenscandinavia.dk/collections/plankeborde, som tilbyder helt individuelle plankeborde, som laves helt efter dine ønsker.

De laves naturligvis også efter de samme økologiske og bæredygtige principper, som de øvrige plankeborde bliver lavet.

Køb bæredygtige plankeborde

Alle plankeborde produceres bæredygtigt. Det vil blandt andet sige, at der bliver nyplantet mindst lige så mange træer, som der bliver fældet til brug i produktionen af bordene.

Desuden er al lak og olie, som bruges til efterbehandlingen af plankerne, naturligvis økologisk.

Plankebordene leveres i flere størrelser og med forskellige smukke og naturlige indfarvninger. Da træ er et naturprodukt, så vil ethvert plankebord have en helt unik udstråling. Derfor vil du kunne få et bord, som er en ener.

Ønsker du dig et plankebord, som er både unikt, bæredygtigt og super lækkert, så vælg gerne et, der er lavet af danske fyrretræer og designet og fremstillet i Danmark. Dermed får du et helt igennem solidt og smukt bord, som kommer til at følge dig i virkelig mange år.