Få ro i maven med en GPS tracker til bilen

Har du fået ny bil? Der er mange danskere der er bange for at deres bil bliver stjålet, hvis den skal holde et offentligt sted i længere tid. I nyhederne og på de sociale medier kan du hele tiden læse om biler, der er blevet stjålet. Biler får flere og flere egenskaber, hvilket gør, at de stiger i værdi. Derfor vil mange tyve gerne have fingrene i dyre biler, så de enten kan bruge den selv eller sælge den videre på det sorte marked. Du kan få ro i maven ved at købe en GPS tracker. Denne model kan spore din bil, hvis den skulle blive stjålet. På denne måde er det nemmere at finde den og hvis der sker mistænkelig aktivitet omkring din bil, så kan systemet automatisk kontakte politiet.

Hvad skal du vælge?

Det er meget individuelt hvilken GPS tracker pakkeløsning den enkelte dansker vælger. Ofte kan det godt svare sig at købe en pakkeløsning således, at du får flere egenskaber med til en rimelig pris. Typisk plejer at abonnement at skulle betales årligt. Pakkeløsningerne i Danmark er inklusiv simkort og data i hele EU således, at din bil kan spores til andre lande, hvis tyveknægte er ved at køre væk fra landets grænser med bilen. I de fleste pakkeløsninger får du gratis montering således, at du ikke selv skal bøvle med GPS trackeren.

Det er muligt at du fra din mobil kan spore bilen og du kan selv vælge, om du vil modtage beskeder når en alarm går. Pakkeløsningerne kan tilbyde dig noget forskelligt, så det gælder om at finde det abonnement, der bedst passer til dit behov. Ifølge statistikker er det meget forskelligt hvilken pakkeløsning den danske familie vælger. Det kommer bl.a. an på hvor meget du vil betale for abonnementet, samt hvor bekymret du er for at din bil bliver stjålet. De meget bekymrede bilejere vælger typisk pakkeløsningen med de fleste muligheder således, at de er godt udrustet hvis en tyv skulle kigge forbi.

Opret et abonnement i dag

Ifølge spørgeundersøgelser kan danskerne slet ikke undvære sikkerhedssystemet, når de først har haft det før. Det giver ro i maven når bilen efterlades uanset om du er på arbejde, på ferie eller ude at shoppe. En bil kan blive stjålet alle vegne, så få endelig oprettet et abonnement, hvis du ofte er bekymret for om der sker bilen noget. Pengene er godt givet ud og året efter bliver abonnementet som regel billigere, fordi du fortsætter med at have det. Pas godt på din bil, så der ikke er nogen personer, der prøver at stjæle den fra dig.

Et godt system

Ifølge statistikker er det især Volkswagen, Audi, Ford, Peugeot og BMW biler der bliver stjålet. De mest solgte GPS tracker systemer kommer fra GMS Teknik, som udelukkende producerer sådanne systemer både til private men også til erhverv. Systemerne er så effektive, at din bil kan spores med det samme. De populære GPS trackere opfylder alle de krav, som en forsikring stiller til udstyret. Det vil sige, at du med god samvittighed kan investere i et abonnement.