Har du brug for en opstrammende behandling i ansigtet? – Botox Århus hjælper dig på vej med en professionel og effektiv behandling

I takt med at vi ældes, er det helt naturligt, at huden mister sin elasticitet og får dybe folder. Det er de dybe uelastiske folder, vi til dagligt omtaler som rynker. Rynker er en naturlig aldring af huden, som alle i større eller mindre grad får på et eller andet tidspunkt i livet. Forskellige faktorer kan fremskynde processen af mange og dybe rynker i ansigtet. For nogle er rynker i ansigtet validerende på den ene eller den anden måde og muligheden for at få mindsket rynkerne undersøges.

Rynker i ansigtet kan blandt andet nedbringes ved hjælp af botox behandlinger. Botox er et nervehæmmende præparat, der sprøjtes ind i huden, på de områder hvor man ønsker en opstramning af huden. Særligt for rynker omkring øjne og mellem øjnene eller omkring munden er botox en særlig succesfuld behandling.

En professionel behandling hos botox Aarhus er ganske ufarlig og kan give dig et ansigt med mindre prangende rynker. Botox Århus har mange års erfaring med botox behandlinger og hjælper dig med en succesfuld opstrammende behandling i ansigtet.

En hurtig og effektiv behandling – få hurtigt et ansigt med færre rynker

Botox er en af de mest populære anti-age behandlinger der findes. Botox behandlinger er særligt effektive og tager kun et ganske kort øjeblik. En behandling med botox i ansigtet hos Botox Århus, tager 10-15 minutter og resultatet kan ses indenfor de første døgn. Behandlingen med Botox varer ikke evigt. Resultatets varighed er individuel, men oftest ses en effekt i 3-5 måneder. Ved at gentage behandlinger, kan varigheden af resultatet forlænges yderligere. Det endelige resultat ses efter cirka 14 dage og vil efterlade huden glat og mere frisk at se på.

Få professionel vejledning – særligt uddannet personale guider dig til en sund hud

Huden bliver påvirket af ydre faktorer. De faktorer der spiller den største rolle i forhold til hurtigere ældning af huden, er rygning og ubeskyttet udsættelse fra solens UV stråler. Er du i tvivl om hvordan du bedst muligt forebygger dybe rynker i ansigtet, er vores veluddannede og erfarne personale klar til at vejlede dig. Inden en eventuel Botox behandling vil du få en konsultation med en speciallæge på området, der kyndigt guider dig til anbefalede behandlinger.

En konsultation skal skabe tryghed. En konsultation med fagligt dygtigt personale skal hjælpe dig til den rette behandling der realistisk kan opfylde dine behov og ønsker. Efterfølgende hjælper vores kosmetiske sygeplejersker dig til, hvordan du forlænger behandlingens effekt længst muligt, og hvordan du forebygger at nye rynker i ansigtet, hurtigt kommer til.