Find en dygtig psykolog i dit nærområde i København

Der findes et stort udvalg af dygtige psykologer i eller omkring København. Det skal heldigvis ikke være bøvlet at række ud af hjælp! Find din kommende psykolog her og oplev, hvordan en psykolog kan virke livsændrende og tilføre forhøjet livsglæde og fornyet energi i tilværelsen.

Hvem går får behandling?

Selvom vi skriver 2022 på kalenderåret, er der fortsat et vist tabu forbundet med at modtage professionel hjælp – og derfor kan nogen også ganske fejlagtigt tro, at denne hjælp kun er forbeholdt en vis gruppe af mennesker. Det passer heldigvis ikke! Alle kan – og bør en gang i mellem – gå til psykolog. Det er nemlig altid godt at få et sæt ekstra øjne på alt lige fra store til små dilemmaer. 

Så hvorfor ikke vende verdenssituationen med en, der ikke har følelser involveret eller tager parti? 

Der er både plads til stort og småt!

Uanset om du står overfor livsændrende faktorer, om du er i krise og sorg eller om du blot trænger til at tale om dagligdagsproblemer, hverdagssituationer og småting, der går dig på, er psykologen det rette sted at komme.
 Her kan du tale frit og uden filter – fordi du ikke skal tage hensyn til andres følelser. Ofte når man taler med en ven, et familiemedlem, en kæreste eller et andet nærtstående menneske, vil man automatisk forsøge at skåne vedkommende for de allersværeste følelser og tanker – netop fordi man ikke ønsker at såre eller påvirke vedkommende. Sådan er det heldigvis ikke med psykologen! 

Pas godt på dig selv – det gælder også din mentale sundhed!

Mange danskere prioriterer medlemskaber i fitness, sund kost og hyppig motion. Det er som om, at vi alle har forstået vigtigheden af et sundt fysisk liv. Man skal – og må – aldrig underkende vigtigheden eller værdien af en sund fysik, men sundhed skal i højere grad ses som en helstøbt størrelse, som både indbefatter fysikken og det mentale. 

Halter sundheden på det mentale plan, vil man også automatisk på sigt opleve fysiske gener. Det kan eksempelvis være, at man spænder i skuldrene, nakken og ryggen og dermed opnår smerter. Det kan også vise sig med hovedpine og generel utilpashed. Derfor skal den fysiske og mentale sundhed rangeres lige højt. 

Ingen vil nogensinde studse over, hvis man tager på skadestuen, hvis man har brækket armen. Man vil tilmed synes, at det var direkte dumt ikke at gøre det. På samme måde skal den mentale sundhed opfattes. At hvis ikke man tager sine mentale problemer og udfordringer alvorligt og taler med en psykolog, bør det være undtagelsen og ikke regel.

Tag metroen eller hop på cyklen – psykologen er i din nærhed!

Du kan heldigvis hurtigt og nemt komme hen til din klinik. Med de gode og alsidige transportmuligheder i København samt det de mange muligheder for at cykle, kan du heldigvis hurtigt komme både frem og tilbage. Det handler om at udnytte sine muligheder. 

Se hvilke psykologer der er i din nærhed – og find den der matcher dine behov!