Et whiteboard kan være nyttigt i mange arbejdssituationer

Det er måske ikke altid det man tænker som det første på listen over, hvad man skal have til sin nye arbejdsplads. Et whiteboard med eller uden hjul kan være nyttigt, om man ved det eller ej. Men der er en grund til at så mange arbejdspladser har et whiteboard. Det er også derfor man kan få whiteboards med hjul, så de kan tages fra det ene rum til det andet. Det er nemlig en fantastisk måde at samle overblik over større projekter.

Whiteboard som problemløser

Når man prioriterer ting man skal købe til sit firma, så er whiteboard sjældent på listen. Normalt er det computere, mobiler, måske endda biler, køleskabe eller mikrobølgeovne, ja selv skraldespande er højere op på listen end whiteboards. Men dette er næsten en fejl. Og dog, man skal bruge en skraldespand. Men whiteboards burde også være på toppen af listen! Og hvis man ikke kan få et whiteboards til ethvert lokale, så burde man virkelig købe sig et whiteboard med hjul. For så kan man nemlig tage whiteboardet fra det ene lokale til det næste. På denne måde behøver man ikke whiteboards i alle lokalerne og man kan spare lidt der, ved at bruge lidt ekstra!

Men grunden til at whiteboards er så fantastiske, er deres perfekte evne til at løse problemer! Det er nemlig utrolig nemt at få overblikket over ethvert projekt med et whiteboard. Når du får det hele op med sort på hvidt, så får man pludseligt et helt andet perspektiv på hele situationen. Måske ser du endda selv nye vinkler og kan løse problemet, blot ved at kigge på whiteboardet.

De fleste gange, så hjælper det at få placeret opgaverne op, så de nemmere kan fordeles ud og man nemmere kan holde øje med, hvad der skal gøres og hvad der mangler at gøres! Pludseligt er det hele gået fra at være forvirrende og et stort rod til en lang liste, som i bare skal igennem sammen! Og det fede ved et whiteboard, er at man kan hviske de løste opgaver ud bagefter. Så langsomt vil det føles og se ud som om at den fulde opgave bliver mindre! Det er lidt vildt!

Skal du have dig et opgraderet whiteboard udgave?

Hvis du er helt solgt på ideen om et whiteboard og kan se hvordan det kan være en kæmpe asset til dit firma at have, så skal du stadig vide nogle ting, inden du går videre med købet! Især hvis det handler om at spare lidt penge. Whiteboards skal nemlig bruge tudser, som skal fyldes op igen. På samme måde skal du kunne slette det du har skrevet. Hvis du bruger klude, så bliver der dårligere og dårligere efter nok brug. Så skal man have nye. Eller du kan få dig et opgraderet og moderne whiteboard. Nemlig et digitalt whiteboard, som er kuplet til en projektor. Så fungere det ligesom en computerskærm, hvor du kan tenge på det, som du ser oppe på boardet! Helt magisk!