Yonex badmintonketcher er god til alle

Indlægget er lavet med god inspiration fra sport-net.dk: Yonex badmintonketcher

 

En badmintonketcher er det mest betydningsfulde tilbehør man skal afbenytte som spiller, i denne henseende er det super afgørende at man anvender en ketcher, der matcher både din spillestil og dit niveau. Der er markant forskel på de forskellige mærker af badmintonketcher og af denne årsag er det godt at du betænker hvad der er dine mangler og styrker som badmintonspiller, inden du investerer i en ny badmintonketcher.

 

Japansk dominans

Hvis vi forholder os til badmintonketcher så kommer man ikke udenom Yonex. Den japanske fremstiller har været en leder for fremstilling af ketcher og generelt udstyr til badmintonsporten i mange år, og ser ud til at vedvare i samme fart de fremtidige mange år, hvilket kun er positivt for sporten og for udviklingen af denne. Graden af teknologier som Yonex har lavet til at forfine badmintonketchere er lang og vil tage lang tid at benævne. Men det bevidner om hvor dygtige de er inden for sporten, og hvor meget godt de egentlig laver. Det er en producent, der uden tvivl gør meget for at innovere og udvikle sporten.

 

En ketcher fra Yonex i verdensklasse

Yonex er som tidligere nævnt en producent der tager sit arbejde seriøst, og det er ikke for sjov at de er at finde blandt toppen af sporten, fordi mange i eliten vælger at anvende deres ketchere. Særligt er der tre modeller af Yonex ketchere der er særlig kendte, hvor den første og mest brugte er Voltric modellen. Denne model er den hovedtunge model. Her er der interesse på fart og ved afbenyttelse af tri-voltage teknologien er der ikke så betydelig en restriktion i det hurtige spil, der normalt ville være ved at spille med en hovedtung Yonex badmintonketcher. Det vil sige at denne serie er en god og meget anvendelig serie for de fleste spillere uanset niveau. Denne serie spilles med blandt andet af Jan Ø og mange andre topprofessionelle.

 

Gammel men god

En af de store kreationer fra Yonex, når man taler badmintonketcher er Duora mærket, der er den ældste af sin variant. Der er dog sket en del ændringer med mærket med årene, hvilket har gjort at det stadig er i toppen af badmintonketchere fra Yonex. Det særlige ved Duora serien er, at det er en badmintonketcher med en side til baghånd og en speciel side til forhånd. Yonex har fabrikeret en badmintonketcher med to forskellige hoveder, hvor baghåndssiden er meget mere aerodynamisk, og du erhverver et hurtigere sving og mere længde på slagene, hvilket er en stor hjælp og gavn for spillerne. Forhåndssiden er fabrikeret mere stabil, så man fanger mere kontrol i forhånden. Det nyeste Yonex har tilføjet til deres Duroa serie, er at de også har lavet særlige bøsninger til ketcherhovedet. Det betyder at disse bøsninger er særlig stive på forhåndssiden og mere bløde på baghåndssiden. Disse nye særlige bøsninger er med til at  forbedrer effekten af stellet med de 2 anderledes sider, og særligt så de to sider bliver bedst mulige. Dette fremhæver at Yonex badmintonketcher er de førende i verden når det kommer til nytænkning.

 

Mindre hovedtung

Nanoray modellen er den sidste variant fra Yonex, der er særlig kendt og meget anvende, er en meget mindre hovedtung variant. Denne model har et særligt fokus på at øge hastigheden på svinget og ens respons i det hurtige flade spil som fx netspil. Som en topketcher i denne serie kan berøres Nanoray Z-speed, som har lavet verdensrekorden for hastigste smash på hele 497 km/t. Dette er et bevis på at Yonex badmintonketcher er med helt i front, når det omhandler udvikling og kraft.