SHR teknologi giver smertefri og permanent hårfjerning

Det er yderst ubehageligt at have uønsket hårvækst som kvinde, mange kvinder i deres 20’ere og 30’ere oplever at små hår i ansigtet begynder at titte frem eller skifte til en mørkere farve. De steder, hvor kvinder oftest oplever uønsket hårvækst er i ansigtet og træder frem omkring overlæben og på hagen, samt ned ad halsen.

Det er muligt at få en laser hårfjerning, hvor hårsækkende opvarmes til 70 grader, hvilket er yderst smertefuldt og kan give forbrændinger i ansigtet. Dog er den nyeste teknologi indenfor hårfjerning SHR, der kun opvarmer hårsækkende til ca. 45 grader, hvilket ikke føles ubehageligt, da denne temperatur ligger tæt på kropstemperaturen.

SHR behandling er derudover også billigere på sigt end laser hårfjerning, hvor priserne er skyhøje for den samme type skønhedsbehandling.

Så mange behandlinger skal du have for at opleve permanent hårfjerning

Der findes ikke noget tryllemiddel for at få fjernet sine uønskede ansigts- eller intim hår med ét trylleslag. Ligesom med laser skal man igennem en længerevarende periode med SHR for at give den ønskede effekt og komme af med sine uønskede hår.

Det anbefales, at man gennemgår 6-8 behandlinger med SHR før man oplever permanent hårfjerning på de udsatte steder. Man kan dog ikke blot skynde sig at få alle behandlinger indenfor en kort periode, da huden og hårsækkende skal bruge en 4 ugers restitutionsperiode før man kan tage den næste behandling.

Du kan dog sagtens tage to udsatte områder på skift og derved få bugt med både uønsket hår i ansigtet og de intime områder med en uges mellemrum. En behandling af hårfjerning ansigt koster under 500 kroner pr. aftale, ønsker man hårfjerning på baller, lår eller hele benet koster det omkring 2500, da disse områder er større. Læs mere her om behandlingen og de mange priser.