Sådan vælger I pokaler til fodboldstævnet

Når I skal holde fodboldstævne, vil det helt sikkert være på sin plads med en pokal til vinderholdet. Det er lige meget, hvor gamle spillerne er, og hvilket niveau de spiller på. De vil altid sætte pris på en pokal, hvis de har vundet kampen. En pokal er også et god minde at have stående i klubben, så I alle kan huske på kampen, hvor I vandt. Læs mere på https://pokalforum.dk/ for at finde et stort udvalg af pokaler.

Du kan i dag finde pokaler, der har en meget rimelig pris. Det behøver derfor ikke at koste alverden at købe en pokal til fodboldstævnet. Hvis det er børn, der spiller, vil de synes, at det er fantastisk at vinde en skinnende pokal. Hvis det er voksne, der spiller, vil de sætte pris på gestussen i at få en lille pokal. Også selvom det er en lidt billigere en.

Vigtigt at tænke over, når I skal købe pokaler

 

Når I skal købe pokaler, kan det være en god ide at tænke over, hvor mange pokaler I skal have. Er det kun vinderholdet, der skal have en pokal, eller er det også det hold, der blev nummer to. Måske skal I have tre forskellige pokaler i tre forskellige størrelser, så kan både vinderne, dem der blev nummer to, og dem der blev nummer tre få en pokal. Hvis det er børn, vil de helt sikkert sætte pris på at få en pokal med hjem til klubben, selvom de blev nummer to.

 

I kan få pokaler i forskellige farver og udformninger, så det passer til de forskellige pladser, som holdene er kommet på. I kan også vælge at købe en bronze, en sølv og en guld pokal. På den måde er det nemt og hurtigt at finde ud af, hvilket hold der skal have hvilken pokal.