Oplev den sønderjyske sorte sol

Få en helt unik og ud af kroppen følelse, når stæreflokkene danner smukke formationer på himlen i Sønderjylland. Det er et af naturens smukkeste fænomener, og så er foregår det lige her i Danmark.

Kom tæt på Sort Sol

Vidste du, at du har muligheden for at komme helt tæt på og opleve Sort Sol med dine egne øjne? Vær med på forreste række, når stærene i hundredvis samles og skaber det særlige fænomen. Du kan læse meget om det og se flotte billeder af det, men det bliver aldrig det samme som at opleve det selv.

Derfor skal du selvfølgelig se og mærke det på egen krop. Sort Sol taler til alle sanserne og derfor er oplevelsen helt unik. Med en arrangeret tur kan du opleve naturen og Sort Sol med en engageret guide, som kender området, naturen og alt til fænomenet.    

Få den helt store oplevelse tæt på Haderslev

Sort Sol er i sig selv en vild oplevelse, men du kan sagtens lave en hel udflugt ud af det og få oplevelsen til at strække sig over længere tid. Se for eksempel https://www.gramslot.dk/overnatning/sort-sol/ og få inspiration til din næste store oplevelse på en tur i Jylland. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det, men kan i stedet se frem til et af naturens store under.

Når du skal afsted, skal du huske et kamera, så du kan forevige den sorte sol. Det kan være svært at tage et billede, men det er alligevel rart med et lille minde. Medbring også gerne en kikkert og noget praktisk at sidde på. Det er også en god ide at medbringe varmt, praktisk tøj til turen. Også praktisk fodtøj er en nødvendighed, når du skal opleve Sort Sol.

Nyd den vilde natur og få dig en unik oplevelse.