Minilån til huset

Jeg gik mig en tur her den anden dag og så et skilt med ” lån nu http://shopeksperten.dk/sms-laan” skrevet med stort og jeg synes at det måske ikke lige det var den bedste reklame jeg havde set, og dem er der altså begyndt at komme en hel del af efterhånden og det er underligt at der ikke er begyndt at ske mere inden på den front, for jeg synes ellers at førhen at de var meget bedre end de er nu.

Min yndligs reklame er helt sikkert den fra jolly hvor man ser en flot dame, som laver sjov med en mand, og ja man skal næsten se den før at man synes den er sjov. Det er rigtig fedt med sådan nogle reklamer men den ser man ikke rigtig mere og det synes jeg er lidt trist for det morede mig rigtig meget. Jeg kunne godt tænke mig at komme ind og se hvordan de laver deres reklame film og hvordan ideen kommer til dem, og det synes jeg kunne være rigtig fedt at se.

Jeg har tidligere på året taget et minilån se mere her, og det er jeg rigtig glad for da jeg havde hårdt brug for dem til at få lavet mit hus. Jeg havde været så uheldig at blive ramt af et hårdt uvejr som fik nogle tagsten til at falde ned og det ødelagde så vores vinduer og det har kostet en del penge.

Nu vil jeg altså gerne have et kviklån

Mange gange velkommen til min blog. Det er en ren fornøjelse at sidde og skrive de her indlæg, og så vide at der er nogen på den anden side af skærmene der kan bruge det til noget. Det er jeg i hvert fald meget glad for at vide. Det skal I bare vide. Derfor vil det også være godt med lidt feedback, hvis du sidder og tænker et eller andet. Du skal ikke holde dig tilbage. Bare kom med lidt kommentarer til mine indlæg, hehe.

Jeg vil forsøge at gøre det her så kort som muligt. Jeg har kigget på et kviklån (se her) som jeg kan bruge her til sommerferien. Jeg har ikke så mange penge at gøre godt med, og det er jo altså lidt kedeligt her i sommerferien, hvis man ikke kan komme med til alle de sjove ting og sager.