Gode og lækre sæber fra badeanstalten produkter finder du her

Elsker du alt hvad der har med skønhedspleje at gøre og vil du kun have det bedste af det bedste og helst ikke kunstigt fremstillede produkter? Så tilbyder Badeanstalten en stor række naturlige plejeprodukter; blandt andet parabenefri cremer, blødgørende badesalte og saltbarrer, saltscrubs, massageolier og skønne salver. Alle disse produkter er fremstillet af rene råvarer og plejer huden skånsomt og naturligt.

Mangler du forkælelse til din hus så brug badeanstalten produkter

Badeanstalten byder bl.a. på lækre ansigts- og kropsolier, som er alle fremstillet af råvarer som fx planteekstrakter, æteriske olier, planteolier, nøddesmør og kendt for deres naturmedicinske egenskaber. Prøv fx fusionsolie 2i1 kropsolie + bodylotion fra Badeanstalten, som til Danish Beauty Awards i 2013 blev nomineret til årets danske produkt. Dette produkt fra Badeanstalten er udover at være et skønt produkt for en beatyensusiast også for den miljøbevidste kunde. Denne kropsolie består af 50 ml der forvandles til 200 ml let kropslotion, når den masseres ud på våd hud eller blandes i hænderne med vand fra vandhanen. Fusionsolien fra Badeanstalten indeholder heller ikke konserveringsmidler da det først forvandles til kropslotion når du blander det med friskt vand fra din egen vandhane.

Leder du efter badeanstalten produkter så se mere her nu

Mangler du en letoptagelig krops olie der hurtigt efterlader huden blød og lækker så skulle du prøve ’Mandel og appelsin kropsolie’ fra Badeanstalten. Denne kropsolie bruges til fugtgivende pleje til alle hudtyper. Den består af mandelolie og andre nærende planteolier og den har et udtræk af beroligende kamille og en varm og frisk duft af æterisk appelsinolie. Kropsolien fra Badeanstalten bruges ganske nemt ved at fordele olien imellem hænderne og massere det ind i huden lige efter badet, hvor huden stadig er fugtig. Vil du gerne have fjernet dine døde hudceller og derved få en blød, glat og lækker hud skal du prøve en saltscrub fra Badeanstalten. Prøv evt. ’Nektar saltscrub’ fra produkter fra badeanstalten, som er et produkt der indeholder fugtgivende ingredienser og som fjerne dine døde hudceller. Scrubben giver en følelse af sommer med dens duft af appelsin, citrongræs samt den indeholder dansk honning.

Badeanstalten produkter