Folie balloner giver det sidste pift til festen!

Hvem elsker ikke en god fest med smuk udklædning og festlig pynt?
Det gør vi i hvert fald herhjemme. Hvis du også er kæmpe fan af all-in fester, men mangler lidt festlig inspiration – så har jeg her samlet 3 gode grunde til at købe smukke folie balloner til din kommende fest. 

Uanset om du skal holde fødselsdag, temafest, babyshower eller noget helt fjerde, så er der intet, der kan sparke en fest i gang, som et flot festlokale dækket med folie balloner.

Grund #1 Første indtryk er alt

Der er noget om snakken, når folk siger, at førstehåndsindtryk er alt afgørende. Det samme gælder uden tvivl fester. 

Det betyder altså bare noget for stemningen, hvordan rummet ser ud. Kommer du ind i et tomt lokale uden mennesker, pynt eller musik vil det uden tvivl være en party killer for de fleste. 

Hvis du derimod kommer ind i et smukt dekoreret lokale, så vil den festlige stemning hurtigt smitte af og give det bedste grundlag for en god start på festen for dine gæster. Og hvem ønsker ikke at komme godt fra start, når man holder fest?

#2 Hav sjov med forberedelsen

Lad os være ærlige: Normalt er forberedelserne til store fester røvsygt arbejde. Timelang bordopdækning, bordkort, rengøring og så videre. Det er oftest der, man lige har en god undskyldning for at blive væk, for der er jo ingen der gider alt det kedelige arbejde. 

Men det er folie balloner simpelthen også en genial løsning på! 

Der er simpelthen ingenting, der kan løfte stemningen, som når man skal til at puste helium balloner op! Før eller siden er der altid en i vennegruppen, der kører smølfestil og indånder heliummen – fulgt af flere og flere indtil det bliver en symfoni af smølfesange fra de glade 90’ere.

Det sker HVER gang! Det er som om, det er en uskreven menneskeregel, at ser man en heliumballon, så skal heliummen indåndes. Men jeg brokker mig ikke, jeg har haft mange gode grin gennem tiden med helium, og hvis du holder en stor ballonfest, garanterer jeg, at du og dine venner får lige så mange gode grin.

#3 Folie balloner holder længe!

Levende lys brænder ud, og dugen bliver spildt på, men folieballonerne svigter dig ikke. Folieballoner kan pustes op i god tid inden festen, og kan holde mange dage efter festen. De er altså den perfekte pynt, hvis du gerne vil genbruge dem eller bare nyde synet af de smukke balloner i tiden efter festen. 

Med folie balloner kan du altså danse, grine, hygge og nyde din fest uden at være bange for de mister luften og bliver kedelige at kigge på. De passer sig selv oppe i loftet, og så kan du have en fantastisk fest med dine nærmeste uden at tænke mere over pynten. 

Jeg håber, du blev inspireret til din næste fest. Vi har haft ballonfest utallige gange, og de slår aldrig fejl. Held og lykke med projekt helium balloner og god fest!