Er det tid til et behageligt weekendophold?

Et weekendophold kan noget helt specielt. Det er en oplagt mulighed for at oplade batterierne efter en hård uge, få hjernen rettet ind på andre ting, og samle kræfter til nye udfordringer. Det kræver faktisk ikke så meget, men resultatet kan vær fantastisk.

Hvad med Herning?

Et muligt sted til at tage et ophold i en weekend er i midtjyske Herning. En mindre by – der bor ca. 50.000 mennesker – men også absolut en spændende by at besøge. Herning er et dynamisk sted med masser af aktiviteter, og et sted hvor der ofte venter store oplevelser. Det kan både være til fodbold med FC Midtjylland, koncerter i Jyske Bank Boxen, måske cykelløb i området eller andre kulturoplevelser. Herning er centrum for rigtig meget. Det er bare at være åbne overfor de muligheder, der er.

Tag på weekendophold på Herning City Hotel

Når du er på weekendophold, skal du selvfølgelig bo i Herning Centrum. Du får den bedste oplevelse, hvis du bor i gågadeområdet i byen på den midtjyske hede. På den måde har du direkte adgang til byens restauranter og andre hyggelige steder. Det kan du oplagt gøre på Herning City Hotel. Hotellet er perfekt til en weekend. Du er tæt på alt, på gågaden og på de mange kulturelle tilbud byen har og ikke mindst restauranter.

Hos Vinnie og Jesper

Det er Vinnie og Jesper, der står bag Herning City Hotel. Og de to har fokus på at give hjertevarme videre til deres gæster. Det kan du mærke lige så snart, du træder ind i lobbyen. Du kan næsten ikke undgå at få afslappede oplevelse og en følelse af at være hjemme, når du besøger Herning City Hotel. Det hele er nemlig med et personligt tvist, og tingene er ikke bare som på de store hotelkæder.

Oplagt til kæreste weekend

Herning City Hotel er også et oplagt sted til en kæreste weekend. Det er et godt sted til, at I kan forkæle hinanden og så spise romantiske middage på byens restauranter. Det kan blandt andet anbefales at spise på Brdr. Prices restaurant i Herning. Desuden kan I nyde hotellets store og meget lækker morgenbuffet, som en afslutning på en god weekend.