Disse apps skal du bruge i Århus

Århus er en hyggelig, levende og charmerende by med noget for enhver smag. Hvis du bor i byen eller blot er på besøg, kan du få meget mere ud af området med få apps som du kan downloade gratis til din telefon. Der er både apps til oplevelser, mad og praktisk hjælp.

En turguide i din lomme

Hvis du vil vide mere om byen, og opdage steder og ruter du ikke kender, skal du bruge ’Opdag Aarhus’. Det er en app med tips til kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Med et kort over byen kan du hurtigt danne dig et overblik over hvad der er i nærheden af dig. Appen indeholder gode forslag og alle de informationer du har brug for hvis du vil lære lidt historie.

Kunne du tænke dig en app som giver en oversigt over de forskellige events i byen, kan du downloade ’Aarhusguiden’ som har et fuldt program over alt fra foredrag til koncerter.

Er du turist, er det desuden en god idé at hente Århus’ officielle turistguide som hedder Visit Aarhus. Her er der både tips til hoteller, spisesteder, og oplevelser.

Transport gjort nemt

Alle som har besøgt en storby, kender til de problemer de kan opstå med trafikken. Man kan sidde fast i kø, køre forvirret rundt og lede efter en parkeringsplads, eller støde på en P-automat som driller. Det findes der også apps for.

En smart app er ’Parkering – Aarhus’, som giver dig en oversigt over alle ledige parkeringspladser i byen. Det betyder at du ikke skal køre forgæves, og kan få en P-plads så tæt på der hvor du skal være, som muligt.

Når du skal betale for parkeringen, er det nemt og hurtigt med ’EasyPark’. Du behøver ikke sætte en tidsbegrænsning, og kan vente med at betale til du forlader pladsen igen.

I tilfælde af at du bruger offentlig transport, kan ’Rejseplanen’, ’Midttrafik’ og ’Midttrafik live’ være en stor hjælp. Med disse apps kan du både søge på en rejse, købe billetter, og holde øje med om din bus eller dit tog er forsinket. Det er super smart, og gør det meget nemmere at bruge det offentlige.

Til mad og shopping

Det er uundgåeligt at blive sulten når man oplever så meget. Heldigvis er der virkelig gode muligheder i Århus for at få noget godt at spise. Der er caféer og restauranter i mange forskellige prislejer, og med appen ’TripAdvisor’ kan du nemt finde ud af hvad der er et besøg hvad, og hvad du skal gå udenom.

Hvis du er i humør til at redde et måltid overskudsmad, kan appen ’TooGoodToGo’ vise dig de mange gode tilbud der er i byen.

Når du er flittig med din telefon, kan du desværre også risikere at tabe den. Derfor er det godt at vide hvor du kan få en iPhone reparation, og det kan du finde ud af på https://www.phonedetail.dk/iphone-reparation/. Det er hurtigt klaret, så du kan enten shoppe videre mens du venter, eller tage et lille hvil i butikken.