Guide til at bruge IPVanish VNP-service

Det er i disse tider en rigtig god idé at få installeret en VPN – Virtual Private Network – på sin computer. En VPN gør at ens internet aktivitet ikke kan overvåges og ens data ikke kan komme i hackernes greb, såfremt den er krypteret. I denne guide bliver du hjulpet i gang med at bruge en VPN, hvordan man opretter sig, og sætter sin VPN op. Guiden tager udgangspunkt i denne VPN-anmeldelse, hvor bulletpoints fra anmeldelsen hjælper med at give et godt overblik over IPVanish’ service. IPVanish er en af de bedste VPN-løsninger på nettet, og tilbyder en løsning der er 100% anonym, samtidig med at de har enorm stor sikkerhed, og utallige servere spredt over hele verden.

 

For at komme i gang med at bruge sin VPN, skal man først oprette sig som kunde hos IPVanish. Det gør man ved at vælge et abonnement på deres hjemmeside, enten for en måned, tre måneder, eller et år. Et år er typisk det billigste, men hvis man er i tvivl om hvordan det virker, kan det være en god idé at vælge en måned, da de har syv dages fortrydelsesret med pengene retur.

Hvordan man slører sin IP-adresse

Der er nogle få enkelte steps at følge, for at kunne sløre sin IP-adresse tilstrækkeligt så man ikke kan blive overvåget.

  1. Opret dig som bruger på IPVanish’ hjemmeside – Dvs. køb et abonnement
  2. Vælg den ønskede platform i deres software muligheder på efterfølgende side
  3. Installer den downloadede software på din computer, router eller telefon
  4. Åbn IPVanish dashboardet
  5. Tryk på den store ”connect” knap i øverste højre hjørne
  6. Tjek øverst i dashboardet om din IP-adresse er dansk, hvis ikke, er din IP-adresse nu sløret for omverden
  7. Evt. tjek om din IP-adresse også er sløret når du browser på sider som ”whatismyip.com”

Hvis ens IP-adresse stadig er sløret kan man altid let og elegant skifte til en anden server, såfremt man ønsker. Amerikanske servere er f.eks. værd at foretrække, hvis man vil se amerikansk Netflix. Indbygget i IPVanish’ dashboard er også en support kategori, hvor man ved at logge ind med sine brugeroplysninger kan få hjælp, hvis ikke det ser ud til at virke for en. Går det helt galt og man ikke kan finde ud af det, er det altid muligt at få pengene retur jf. deres syv dages fortrydelsesperiode.