Find det rigtige webhotel

Den store teknologiske udvikling de senere år har gjort, at vores samfund er blevet digitaliseret i en højere grad end nogensinde før. Næsten alle privatpersoner har en online tilstedeværelse, f. eks. på de sociale medier, mens flere og flere virksomheder begynder at indse de store muligheder digitaliseringen har medført.

 

Fordi at teknologien – og specielt internettet – er blevet en så integreret del af vores samfund i dag, kan det være en fordel at have en personlig hjemmeside. På din hjemmeside kan du vise dine kompetencer til fremtidige arbejdsgivere, mens den også repræsenterer din professionelhed.

 

Det første du bør gøre, før du kan lave en hjemmeside, er at finde et webhotel. Du kan sammenligne webhotel og webhosting på findwebhosting.dk.

 

 

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en plads på en server, hvor din hjemmeside opbevares, således at andre kan få adgang til hjemmesiden. Du lejer en plads til din hjemmeside på en server, ligesom du lejer et hotelværelse.

 

Der er nogle faktorer du bør overveje, før du vælger dit webhotel, som f. eks. hastighed på serveren. Hvis du skal have meget indhold på din hjemmeside, så bør du have et webhotel med hurtig hastighed, så det ikke vil tage alt for lang tid at indlæse din hjemmeside.